Devamını Oku »

Kitap Adı: Delilimiz Bedenimizdir
Derleyen: Dilber Güneş
Yayınevi: Boran Yayınevi



Kitabını İndirmek İçin Tıklayınız
Halkın Sesi Kütüphanesi İçin Tıklayınız





Önsöz:

Bugün yeni bir ölüm orucu sürecine girdik.. Özgür Tutsak­lar Sibel Balaç ve Gökhan Yıldırım hapishanelerde gizli ta­nık, dijital delil ve itirafçıların verdiği yalan ifadelerle onlarca yıl hapis cezasına çarptırıldılar.

Ülkemiz hapishanelerinde yüzlerce kişi gizli tanık, dijital de­lil, itirafçı kullanılarak yargılanıyorlar. Delilin olmadığı yerde sahte delil yaratılıyor. Bunun için diyoruz ki gizli tanık, dijital delil, itirafçı devletin kendisidir! 

Faşizm yasal zorbalığını kullanarak halk çocuklarını teslim almaya çalışıyor. Artık ülkemizde ölüm orucu bir gelenek haline gelmiştir. Sibel Balaç ve Gökhan Yıldırım gizli tanık, dijital delil ve itirafçıların iftiralarıyla yargılananların önünde de direnişleriyle barikat oluyorlar. Ölüm orucu sadece bir barikat değil, haklı mücadelemizin taarruzudur. Haklı olan, meşru olan Sibal Balaç’ın ve Gökhan Yıldırım’ın direnişidir! 

Bu geleneği yaratan faşizmin saldırılarıdır. Bu bir irade sa­vaşıdır. 

İki sınıf çapışıyor 
İki cephe çarpışıyor 
İki irade çarpışıyor 

Ölüm orucu devrimci mücadelede en önemli silahlardan birisidir. İradenin teslim alınamazlığını gösterir, çünkü hak­lı olan ölmekten korkmaz ve haklılığını ölümü göze alarak gösterir. Haksız olan ise bu direniş karşısında teşhir olur. Faşizmin yasal zorbalığı, dijital delilleri, itirafçıları varsa, özgür tutsakların da bedenleri var. Özgür tutsaklar diyor ki: DELİLİMİZ BEDENİMİZDİR! 

Ölüm orucu direnişimiz uzlaşmazlığımızdır, teslim olmama­mızdır. 
Ya zulmedenler kazanacak, ya direnenler... İki sınıf çarpışı­yor. Bu savaşta haklı olan kazanacak. 

Zafer direnme kararı alındığı gün kazanılmıştır. 
Zafer şimdiden Sibel Balaç’ın ve Gökhan Yıldırım’ındır. 
Sibel Balaç ve Gökhan Yıldırım Onurumuzdur! 
Yaşasın Ölüm Orucu Direnişimiz!

0 Reviews