Devamını Oku »

Kitap Adı: Mahallenin Şahanları
Yazar Adı: Hasan Ferit Gedik
Yayınevi: Boran Yayınları


Kitabını İndirmek İçin Tıklayınız


Halkın Sesi Kütüphanesi İçin Tıklayınız




ÖNSÖZ

Mahallenin Şahanları yoksul gecekondu mahallelerinin milisleridir. Milisler halkın düşmanla savaşan silahlı güçleridir.

Mahallenin Şahanları halkın en yiğit, en onurlu evlatlarıdır.
Yoksul halkın bağrından çıkan halk çocukları, bu düzendeki adaletsizliklere karşı mücadeleyi büyütmüş, nerede adaletsizlik varsa, orada bulunmuşlardır. Genç, yaşlı, kadın, erkek... Bu mücadele tüm halkın mücadelesidir...

Adalet mücadelesi Türk, Kürt, tüm ulus ve milliyetlerden, Alevi, Sünni tüm inançlardan halkımızın mahallelerdeki ortak mücadelesidir.

Mahallenin Şahanları halkı ve vatanı için mücadele eder. Her koşulda mahallesini savunur.
Devletin seçimlerle girmeye çalıştığı mahallelerimizde seçimlerin çare olmadığını anlatır. Düzen partilerinin halkımızı kandırmasına, mahallelerimizde oy avcılığı yapmasına izin vermez.
Torunlar Holding gibi işçi katliamcılarını cevapsız bırakmaz Mahallenin Şahanları. Tüm halk düşmanları, halkın katilleri, halk çocuklarının nefesini enselerine hissedecekler. Çünkü bu halkın onurlu evlatları var.

Halk düşmanlarının başka bir politikası olan yozlaştırmaya, uyuşturucu, kumar ve fuhuşa da asla izin vermiyorlar.

Mahallelelerimize çeteler eliyle yozlaştırmanın yayılmasına, gençlerimizin yozlaşma batağında kaybolmasına karşı mücadele ediyor Mahallenin Şahanları.

Ülkemizde halk için adalet istemenin çok ağır bedelleri vardır. Bugün adalet isteyenler, halkını, mahallesini savunanlar hapishanelerde onlarca yıl tutsaklığa, müebbet hapse mahkum edilirken, faşist AKP iktidarının halka saldırıları her gün daha da artıyor. Yoksulluk ve adaletsizlik büyüdükçe, elbette savaşma nedenlerimiz de çoğalıyor.

Faşizm Mahallenin Şahanlarını teslim alamadı ve asla teslim alamayacak, çünkü en güçlü barikat HALKIN BARİKATIDIR!

BORAN YAYINLARI

0 Reviews