Süleyman Soylu - Bir Halk Düşmanının Suçlarının Kanıtı

Süleyman Soylu - Bir Halk Düşmanının Suçlarının Kanıtı

Devamını Oku »

Kitap Adı: Süleyman Soylu - Bir Halk Düşmanının Suçlarının Kanıtı 
Yayınevi: Boran Yayınları



Kitabını İndirmek İçin Tıklayınız
Halkın Sesi Kütüphanesi İçin Tıklayınız






Önsöz:

Bir fotoğraf albümü olarak sizlere sunduğumuz bu çalışmamız bugün ülkemizde iktidarda olan, ülkemizi yağma-talan ve emperyalizmle işbirlikçiliği ile birlikte ye­raltı - yerüstü tüm zenginliklerini yabancı tekellere peşkeş çekip bizi yoksullaştıran, gençlerimizi yozlaştırma politikalarıyla uyuşturucu bağımlısı yapan, bunlarla da ye­tinmeyip halkımızı sokaklarda veya bir gece yarısı baskınla evinde katleden, gazlara boğan, coplayarak, gözaltı terörü, gazıyla, tomasıyla, akrebiyle saldıran, hakkını arayan direnen direnişçilere, halkın avukatlarına, halkın sanatçılarına ve devrimci­lere her türlü iftirayı atan, yasal zorbalıklarıyla adil yargılanma hakkını ellerin­den alan, hak-hukuk-adaleti kendisi ve yandaşları ve mafya artıkları için kullanan Faşist AKP iktidarının eli kanlı katil, halk düşmanı ve fırıldak olan soy ismi "Soylu" olup kendisini "Soysuz"luklarıyla tanıdığımız İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun SU­ÇLULUĞUNUN KANITIDIR! 
"BEN YAPTIM, UYUŞTURUCUYU BEN SATTIRDIM"IN İTİRAFIDIR!

Bugün AKP iktidarı tüm kurumlarıyla yönetememe krizi içerisindedir. Her yanıyla çürüyen, pislik kokan bir düzenin temsilcisidir. 
Bu yağma ve talan düzenin sürdürücüsü ve ülkemizin iç işlerini yöneten Süleyman Soylu ülkesinde hak arayanları lağım kokan ağızıyla tehdit eden, Halkın Hukuk Bürosu avukatları gözaltında emniyet müdürlüğünde tutulurken bizzat emniyet müdürlüğüne gelip gözaltı sürecini takip eden, Yüksel Direnişi süresiz açlık grevi ile sürerken Yüksel Direnişçilerinin direnişini karalamak için çıkartılan bröşüre bizzat imza atan, TAYAD’lı İlginç Özkeskin için "Soylu’ya suikast yapacaktı" iddiasıyla evinde anne ve babasının yanıbaşında katleden polisleri koruyan, yine ülkemizde OHAL koşullarında faşizme karşı direnmeyen sendikaların hepsini kanatları altına alıp onları direniş-çilerden koruyan ve bunu övüne övüne anlatan, Koçak Mustafa'nın kolundaki 73 serum patlağının sorumlusu, Halkın avukatı Ebru'nun, halkın sanatçısı Grup Yorum emekçisi Helin Bölek-İbrahim Gökçek’in katilidir. Süleyman Soylu’nun halk düşmanlıklarını anlatmak için sayfalar dolusu yaz-mamız gerekir. Bugün son süreçte AKP iktidarı ve Soylu’nun Mafya-Çete işbirlikçiliği gün yüzüne çıkarak uyuşturucu kaçakçısı, tecavüzcü vb. birçok suçla suçlanan kişilerle birlikte çekilmiş fotoğrafları var. 

BU FOTOĞRAF ALBÜMÜ, AYNI ZAMANDA SÜLEYMAN SOYLU’NUN SUÇLARININ DELİLİDİR. SÜLEYMAN SOYLUNUN SUÇLARININ İTİRAFIDIR!Hazırladığımız bu fotoğraf albümünde hem Soysuz Süleyman’ın hem de birlikte fotoğraflarının çekildiği mafya-çetecilerin fotoğraflarıyla birlikte kim olduklarını kısaca anlatıyoruz. Bunları anlatmamızdaki amacımız yolsuzluğu, rüşveti, uyuşturucuyu-yozlaştırmayı, fuhuşu, kaçakçılığı, para aklamayı, katliamları, kısaca halka karşı olan her şeyi yaratan emperyalizmdir. Bugün ise ülkemizde emperyalizmin temsilcileri iktidarda bulunan AKP iktidarı ve onun bakanlarıdır. 
SOYLU’DA BU BAKANLARDAN BİRİDİR!

Sınıflar mücadelesi devam ediyor. 
Bir yanda halk ve demokratik halk iktidarı için mücadele eden devrimciler, bir yanda işbirlikçi oligarşi ve emperyalizm. 
Bu savaşta ara yol yoktur. 
Bu savaşta ara vermek yoktur. 
Sürekli ve kesintisiz olarak devam eder. Taa ki bir taraf diğerini yenene kadar. 
Biz kazananın biz olacağımızı biliyoruz. Çünkü ideolojimiz ve kesintisiz sürdü­rdüğümüz bu savaşımızda onlar bir avuçtur biz ise milyonlarız. Tarisel ve siyasal olarak haklı olan biziz. Tarihimizden, ideolojimizden, geleneklerimizden ve şehitleri­mizden alıyoruz gücümüzü. 
Bu güçle bir kez daha söylüyoruz: "HAKLIYIZ KAZANACAĞIZ!"

0 Reviews