Sorular ve Karşılaştırmalarla SOSYALİZMİN KAZANIMLARI

Sorular ve Karşılaştırmalarla SOSYALİZMİN KAZANIMLARI

Devamını Oku »



Kitap Adı: Sorular ve Karşılaştırmalarla SOSYALİZMİN KAZANIMLARI
Yazar Adı: Ulaş İnci
Yayınevi: Boran Yayınevi
Basım Tarihi: Haziran 2023

YAZAR HAKKINDA

Ulaş İnci, 5 Ekim 1997'de İzmir'de doğdu. Kendisinden yaşça küçük iki kardeşiyle birlikte yoksul emekçi bir ailede büyüdü.

Mücadeleyle lise yıllarında tanıştı. Kısa süre içerisinde Dev-Genç saflarında örgütlendi.

Kitabın yayınlandığı tarihe kadar birçok gözaltı ve 4 kez tutsaklık yaşadı. 3.5 yıl faşizmin tecrit hücrelerinde Özgür Tutsak kimliğiyle mücadelesini sürdürdü.

Sosyalizmin kazanımlarına dair dünya devrim deneyimlerini araştırmaya da yine bu tutsaklık koşullarında başladı. Son tutsaklığındaev hapsiyle tahliye edildi ve 5 ay ev hapsinde kaldı. Bu süre içerisinde de üretmeye devam etti.

Kitabın yazarı, yalnızca mücadele pratiği ile değil, teori üzerine çalışma ve üretimleriyle de kavga kaçkını tasfiyecilerin "kuşaklar edebiyatı"na karşı Kızıldere geleneğinin kesintizliğinin bir örneğini daha sunmuştur. İlk kitabı "Yaşasın Sosyalizm" Aralık 2022 yılında yayınlandı. "Sorularla ve karşılaştırmalarla; SOSYALİZMİN KAZANIMLARI" yazarın ikinci kitabıdır.

Kolektif bir üretim sonucu siz okurlarıyla buluşan bu kitabı; bağımsızlık, demokrasi ve sosyalizm için mücadele eden ve bu mücadelede şehit düşenlere armağan ediyoruz...



Kitabını İndirmek İçin Tıklayınız

Halkın Sesi Kütüphanesi İçin Tıklayınız




0 Reviews